Tarieven

Richtlijnen uurtarief gastouderopvang, dit bedrag heet de gastouder vergoeding.
Ongeacht de leeftijd van de kinderen adviseren wij een gastouder een vergoeding van € 5,10 per uur (per kind) te vragen voor 2019.
Lunch en tussendoortjes worden veelal door de gastouder zelf in rekening gebracht en zijn soms inclusief.

De bureaukosten bedragen:
voor kinderen van 0 tot 4 circa € 75,00 per maand (inclusief vervangende gastouder) en voor kinderen van 4 tot 12 circa € 50,00 (inclusief vervangende gastouder) per maand.
Voor een tweede en eventueel derde kind worden lagere bedragen in rekening gebracht.

Kijk voor tarieven ook even op de site van gastouderbureau Loky.
www.loky.nl

Wijze van betalen
U ontvangt de kinderopvangtoeslag op uw eigen rekening. U maakt of zelf de totale kosten over aan Gastouderlink of u geeft een machtiging af voor automatische incasso. Gastouderlink draagt zorg voor de betaling aan uw gastouder. De urenregistratie en goedkeuring hiervan geschiedt via het internet, snel en eenvoudig. De factuur ontvangt u per e-mail. Uiteraard kunt u van Gastouderlink een offerte ontvangen met een overzichtelijke berekening van de kosten en een korte handleiding om de kinderopvangtoeslag aan te vragen of te wijzigen.

Opzeggen
De overeenkomst tussen ouder en Gastouderlink heeft een minimale looptijd van 3 maanden. Tussen ouders en gastouder geldt een proeftijd van 4 weken en de opzegtermijn is wettelijk gesteld op één maand, per de eerste dag van de nieuwe maand.